Overige Diensten

OVERIGE DIENSTEN

ADVIES

- Vastgoed & huuradvies: huurgeschillen

- Vastgoed & huuradvies: Advies bij aankoop

- Vastgoed & huuradvies: Rendementsbepaling

VOORSTELLINGSPLANNEN

- Dikwijls vraagt het in vele gevallen veel tijd om een klant met woorden indruk te geven van hoe uw woning of appartement er uitziet. Een uitgewerkt voorbeeldplan per verdieping, toont 1 beeld en dat zegt meer dan 1000 woorden.

DIGITALISEREN

Technische tekeningen werden tot het einde van vorige eeuw met de hand getekend op papier, kalk of polyester. We kunnen u assisteren bij het omzetten van uw oude archieven.
Tevens zorgen we ervoor dat de inhoud van uw oude archiefkasten verdwijnt en uw waardevolle tekeningen worden omgevormd naar een compact, up-to-date en overal raadpleegbaar digitaal CAD-formaat. Zijn er geen plannen van de bestaande bebouwing ter beschikking dan zorgen wij voor de digitalisering hiervan. Gebouwen worden nauwkeurig ingemeten en de resultaten verwerkt tot digitale tekeningen.

EPC

Een eigenaar van een woning dient een "energie prestatie certificaat" voor te leggen aan een kandidaat-koper of –huurder. Het EPC informeert de eigenaar of de bewoner over de energetische kwaliteit van de woning aan de hand van een kengetal. Hiermee kan je de energie-efficiëntie van woningen vergelijken en beoordelen

HUURCALCULATOR: Bereken zelf uw huur met de huurcalculator

ACTEKOSTEN: Berekening van de aktekosten voor aankoop

KREDIETOPENING: Berekening van de aktekosten voor kredieten